П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Чернівцях облаштують екологічний дитячий майданчик та Студентську площу

Днями у міськраді презентували підсумки публічної консультації, які стосувалися вигляду дитячих майданчиків Чернівців. Поділилися результатами таких обговорень представники всеукраїнської ініціативи «Активна громада», інформує  buk24.com, повідомляють Сhernivtsi-future.

Як розповіла координаторка цієї ініціативи у Чернівецькому регіоні, на сайті «Ваша думка» відбулося голосування. Там було запропоновано на вибір три варіанти облаштування дитячого простору. Мешканці Чернівців оглянули запропоноване (стандартний, екологічний та креативний майданчик) та проголосували за екологічний та креативний дитячий майданчик. Тож новообрані дитячі простори у місті будуть уже згодом облаштовувати у Чернівцях. Під свою опіку майданчики візьмуть представники ОСББ. Також зараз вже за іншим онлайн-голосуванням є можливість вибрати певну гойдалку чи інший елемент, який буде на цьому майданчику для дітей. Щоб врахувати інтереси самої малечі, можливо організатори ініціативи проведуть опитування і серед дітей.

Також, як повідомили на сайті gb.city.cv.ua у Чернівцях планують облаштувати місце відпочинку і для молоді і студентів. На вулиці Небесної сотні уже скоро може з’явитися «Студентська площа». Студенти зможуть там проводити свої творчі заходи, а також площа слугуватиме місцем для дозвілля чернівецьких студентів. Цей проект став одним із переможців міського проекту “Бюджет участі” Чернівецької міськради. Бюджет проекту передбачає, що на те, щоб облаштувати площу потрібно витратити близько 299, 949 гривень. Наразі ведуть пошуки генпідрядника, який би взявся за реалізацію цього проекту у Чернівцях.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.