П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Нарешті відбудеться реконструкція закинутої спортивної школи

Стало відомо, що недобудована закинута будівля на вул. Небесної Сотні, яка раніше була обласною дитячо-юнацькою спортивною школою, нарешті пройде реконструкцію і буде введена в експлуатацію, пише chernivtsi-future.com.ua.

Цю споруду почали ремонтувати і реорганізовувати ще минулого року. Відтоді ніяких помітних зрушень у відбудові не спостерігається, окрім голого каркасу школи і руйнувань навколо. Проте Олександр Пуршага, виконуючий обов’язки директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької обласної державної адміністрації, запевняє, що ремонті роботи будуть відновлені. Завершити реконструкцію планують до кінця поточного року, тоді ж одразу здадуть об’єкт в експлуатацію.

Запланована кінцева будівля – реконструкція будівлі спортивного комплексу з прибудовою. У прибудові будуть розміщені окремі зали для занять різними видами спорту. Прибудову та діючий корпус школи з’єднає галерея. Тож зовсім скоро око чернівчан не буде «милити» недобудований кістяк з цегляними стінами, вибитими вікнами і розрухою по периметру. На місця цього безладу виникне сучасний спортивний комплекс з ремонтом і всіма необхідними зручностями.   

Наразі відомо, що тендер на проведення робіт виграло ТОВ «Будторгінвест». Загальна вартість виконання реконструкції – 44 мільйони 177 тисяч гривень. Минулого року було реалізовано майже 20 млн. грн., тобто приблизно половину необхідної суми. Залишок коштів уже є в наявності. Тобто другу половину грошей планують виділити з державного бюджету. Проект також  фінансується з Державного фонду регіонального розвитку і співфінансування з місцевого бюджету.

Терміни завершення будівництва визначенні, підрядник про них проінформований, тож роботу виконає вчасно, як запевняє Олександр Пуршага. Залишається тільки очікувати, наскільки якісно буде виконана реконструкція та чи дійсно будуть дотримані зазначені часові межі.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.