Четвер, 28 Березня, 2024

ЧНУ оголошує конкурс на створення логотипу

У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича оголосили загальноміський бліцконкурс на створення логотипу цього закладу вищої освіти. Оголошення про подію розіслали по багатьом каналам, що обіцяє участь у конкурсі не лише студентів, але й дизайнерів Чернівців та України. Організатори, а саме ЧНУ, обіцяють дуже хорошу винагороду переможцеві, хоча не вказують в жодних документах, який саме приз очікує найкращого виконавця нової айдентики. Про ініціативу читайте у матеріалі chernivtsi-future.

Як вказано у Положенні про створення логотипу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, кожен охочий, незалежно від віку і професійних компетенцій, має можливість створити лого університету, який надалі буде використовуватися як айдентика ЧНУ. Логотип повинен бути сучасним, лаконічним, придатним для використання на різних носіях, помітним, динамічним і привабливим.

Учасників не обмежують у використанні символіки й різноманітних елементів, утім всі частини мають бути вмотивовані та нести у собі сенсове навантаження. Також є варіанти послуговуватися як українською, так і англійською мовами, а також широким спектром унікальних інструментів, які вирізнятимуть готовий проект й ідентифікуватимуть ЧНУ серед інших закладів вищої освіти.

Обмеження присутнє лише у термінах – бліцконкурс триватиме до 19 березня, після чого журі оберуть найкращий варіант. Для участі необхідно заповнити анкету учасника, посилання на яку разом із Положенням можна знайти на офіційному сайті університету. Там же можна дізнатися більше про умови конкурсу, технічні вимоги до робіт і всі інші деталі.

У разі відсутності серед поданих на бліцконкурс робіт, які на думку журі відповідають критеріям переможця, вони залишають за собою право не присуджувати переможне місце. Звичайно, після оголошення переможця робота стає власністю Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Долучайтеся до конкурсу, щоб залишити по собі величезний вклад у розвиток рідного університету та Чернівців як культурно-освітнього простору загалом.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.