П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Рух транспорту на Руській обіцяють незабаром відновити

У департаменті житлово-комунального господарства Чернівців запевнили, що вже скоро рух громадського транспорту на вулиці Руській буде відновлено. Про це інформує molbuk.ua, посилаючись на телеканал Чернівецький промінь, повідомляє сайт chernivtsi-future.

Але, як стало відомо днями, ремонт вулиці Руської у Чернівцях відкладається. Його перенесуть на 2020-й рік. Про таке розповів на брифінгу журналістам міський голова Олексій Каспрук.

Ця новина, як зазначив мер міста Чернівці не надто йому до вподоби. Адже, така пропозиція Департаменту житлово-комунального господарства. Адже ремонт цієї вулиці мали б завершити ще до 1-го вересня. Нагадаємо, що на ремонт вулиці Руської виділили 26 мільйонів гривень.

Керівник департаменту ЖКГ Володимир Бешлей доповів міському голові по ситуації з дорогами. Об’єкт хочуть перенести на наступний рік, бо не хочуть покривати дорогу верхнім шаром асфальту. Можливо завершать ремонт дороги взимку, але з цього приводу Каспрук також планує скликати нараду.

А от роботи по завершенню ремонту доріг на проспекті Незалежності обіцяють завершити до Дня міста.
Вулиця Руська у Чернівцях є стратегічною, адже перетинає більшу частину міста і тягнеться до великого спального району – «Гравітон». Звідти чимало чернівчан змушені доїжджати до центру міста на роботу чи навчання, тож часткове перекриття дороги на Руській створювало ряд незручностей для мешканців міста, які змушені були добиратися до центру довгим шяхом. Представники влади обіцяли до 1-го вересня завершити ремонт на Руській та повернути туди громадський транспорт, але обіцянки не дотримали.

Нагадаємо, що раніше Володимир Бешлей обіцяв, що у Чернівцях влітку відремонтують понад 20 вулиць. Також представники міської влади звинувачували у руйнуванні доріг погоду та «аномальну зиму». Чернівецька міська рада ухвалила рішення про перерозподіл деяких видатків міського бюджету, виділивши на ремонт доріг ще понад 80 млн грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.