Четвер, 25 Квітня, 2024

Чому техніку краще купувати в офіційному автосалоні?

Офіційними називаються не тільки дилери, які працюють безпосередньо від виробника. Це можуть бути дистриб’юторські компанії, у яких є такі самі повноваження. Причому ціни у дистриб’юторів можуть бути нижче, що відкриває різні варіанти економії.

Викупити техніку в Україні можна різними способами. Особливо широко розвинений ринок б/в автомобілів. Машини пропонують у центрах автовикупу, розбирання, майстерні, приватні особи. Широкий розкид цін приваблює покупців, які за половину вартості можуть купити преміумну іномарку.

Сайт AUTO.RIA рекомендують вивчити і Джерман центр у Вінниці. Працювати з б/в машинами вигідно, але не завжди безпечно. Щоб не опинитися в руках шахраїв і не втратити гроші, потрібно зважувати всі за і проти, враховувати масу деталей.

У чому ризики придбання старих транспортних засобів?

Автовласник може без зусиль знайти німецьку іномарку останнього покоління за 50%. Але швидше за все автомобіль буде мати масу прихованих моментів:

  • Техніка може бути краденою. Машини сьогодні легко підробити. Документи і технічний паспорт можуть бути скопійовані на комп’ютері. Він-код автомобіля можна деформувати, через що техніку не вдасться пробити по базі даних.
  • Під капотом машина може стояти нерідний двигун. Це ж стосується і інших вузлів. Вага авто може бути зібраний на коліні в Південній Європі, де кількість викрадених нелегальних авто зашкалює.
  • На авто можуть бути приховані дефекти. Часта ситуація – це дефектні силові установки. Двигуни оригінального типу коштують дорого. Покупець думає, що набуває цілий авто, а на ділі стикається з критичними поломками вже через пару тижнів.
  • Співпраця з дилерськими організаціями дає гарантії. Причому деякі фірми оперують старим транспортом. Нюанс в тому, що компанія дає на таку техніку гарантію. Користувач може отримати привілеї, при яких легко повернути транспорт, отримати безкоштовний сервіс або зажадати компенсацію.

Які переваги отримує клієнт?

Перший аргумент на користь переплати – це індивідуальне ставлення. Офіційний дилер дорожить кожним замовником. Виражається це в наступному:

  • Відвідувач отримує докладну консультацію. Можна дізнатися все про кожну машину і розібратися в тому, яка модель підійде краще. Це актуально як для автосалонів виробника, так і для дистриб’юторів, які можуть працювати відразу з декількома марками.
  • Клієнт компанії стає учасником бонусної програми. Чим частіше замовник звертається до дилера, тим інтенсивніше накопичуються призові бали і ростуть знижки. В автосалонах можна купувати не тільки машини, але в тому числі моторні масла, сервісні засоби та іншу продукцію.
  • Гарантія в офіційних магазинах діє набагато довше. Це може бути термін від півроку до року. За цей час можна ремонтувати машину абсолютно безкоштовно, а при необхідності повернути її і отримати гроші.
  • Гарантія призначається з особливими вимогами. У більшості дилер намагається максимально обмежити клієнта. Так чи інакше впливати на конфігурацію машини заборонено. Інакше зобов’язання автоматично згоряють.

Які машини краще купувати з рук?

Співпраця з автосалоном рентабельно, коли купується машина вище середнього класу. Це позашляховики, кросовери, преміумні іномарки і авто представницької категорії.

Ціни на такі авто на вторинному ринку трохи нижче. Правда, в цій ситуації автовласник ризикує отримати несправним інструментом або нелегальну техніку. Фінансові ризики збільшуються.

У той же час купувати бюджетну іномарку безпосередньо з салону – не завжди розумний крок. У цій ситуації можна переплатити занадто багато. Автосалон в будь-якому випадку робить націнку за бренд незалежно від статусу транспортного засобу.

Дешеві авто можна легко викупити по знижці і отримати машину без дефектів:

  • В Україні максимальну знижку пропонують розбирання. Компанія працює з битою технікою. Для тих, кому потрібна машина на ходу, це кращий варіант. У авто будуть пошкоджені кузовні елементи або оптика, але сам транспорт буде перебувати на ходу і відповідати нормам безпеки.
  • Цілу машину можна придбати в Автовикуп. Більш того, це техніка в яку не доведеться вкладати гроші. Знос вузлів не перевищує показника в 30-40%.

Сайт AUTO.RIA дає можливість вивчити пропозиції по всій країні. При пошуку автосалону потрібно орієнтуватися на економічну ситуацію в регіонах. У бідних областях і малих містах навіть офіційні дилери пропонують комфортні цінники. Іноді за машини вигідно відправитися в інший кінець країни і все одно заощадити на оформленні угоди.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.