П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Сучасні корейські автомобілі на ринку України

Корейська автомобільна промисловість активно розвивається. Останнім часом підприємств, які виробляють транспортні засоби, стало набагато більше, з’явилися філії по всьому світу. Компанії постійно і динамічно розвиваються завдяки впровадженню нових технологій в процес виробництва і дослідження в області технічної частини.

На ринку України теж предостатньо автомобілів корейського виробництва. Є кілька марок, які вже давно встигли завоювати визнання користувачів. Також можна виділити окремі моделі, що користуються попитом на автомобільному ринку, причому як первинному, так і вторинному.

Hyundai Motor

Hyundai Motor є південнокорейський автомобільний концерн, який з 2010 року є одним з 10 найкращих виробників транспортних засобів. Це найбільш впізнавана корейська марка, яка відрізняється популярністю не тільки в Україні, а й в усьому світі.

Основні риси виробника:

  1. Впровадження сучасних технологій в процес виробництва. Завдяки цьому машини сходять з конвеєра зі зменшеною собівартістю, але за якістю відмінні.
  2. Впровадження сучасних технологій в конструкцію транспортних засобів. Вони полегшують взаємодію між водієм і автомобілем. Деякі додаткові пристосування позначаються на комфорті, але більша частина – на безпеки. Слід зазначити, що виробник комплектує усіма системами безпеки машини, починаючи з базових моделей.
  3. Розширення асортименту. При цьому виробник не робить нових моделей, а покращує старі, які вже встигли завоювати визнання користувачів.

У виробника предостатньо транспортних засобів, популярних в Україні. Можна виділити: Санта Фе, Соляріс, Туксон, Елантра або Соната. Всі ці моделі можна знайти, як на первинному, так і на вторинному ринку.

Kia Motors Corporation

Kia пропонує покупцям відмінні і бюджетні транспортні засоби. Особливість цієї марки в тому, що вона завжди швидко і ідеально підлаштовується під поточний стан ринку. Якщо вибирати нові корейські авто серед пропозицій цього виробника, то вам буде представлений дуже широкий асортимент. На ринку представлені, як моделі, які виходять з конвеєра вперше, так і поліпшені, модернізовані старі зразки.

Як і попередня компанія, цей виробник намагається покращувати і проводити рестайлинги моделей, які вже встигли полюбитися шанувальникам бренду.

Найкраще віддавати переваги нових моделей, які відрізняються найбільшою популярністю. Це обумовлено тим, що їх легше і дешевше обслуговувати, так само як ремонтувати:

  1. KIA Rio. Це дуже популярна модель, яка розглядається споживачами, як бюджетний клас. Незважаючи на низьку вартість навіть на первинному ринку, вона пропонує відмінні характеристики і показники комфорту.
  2. KIA Cerato. Чи не настільки популярна модель, як попередня, оскільки випускати її почали порівняно недавно. Однак він все одно заслуговує на увагу, тому не можна списувати її з рахунків.
  3. KIA Sportage. Це найпопулярніший кросовер виробника, який пройшов вже кілька поколінь. Можна знайти відмінні варіанти на первинному і вторинному ринку.

На сайті AUTO.RIA ви зможете знайти все моделі КІА, представлені на українському ринку, так само як автомобілі будь-яких інших виробників. Це автосайт №1 в Україні, який включає в себе найбільшу базу транспортних засобів. Тут кожен день полягає не менше 1400 угод, причому переважна більшість – прямі, безпосередньо між покупцями і продавцями. Тому за допомогою цього сайту ви зможете швидко продати автомобіль, або підібрати відповідно до вимог і бюджету.

Інші марки

Є багато інших пропозицій від корейських виробників. Наприклад, можна розглянути варіанти від Daewoo-Motors. На даний момент ця компанія в Кореї майже не функціонує, зате у неї є багато мереж по всьому світу. Найбільш популярною є General Motors. Головний офіс компанії знаходиться в Узбекистані, проте майже всі моделі випускаються на базах таких великих автомобільних виробників, як Шевролет, Бьюїк і інших. Виробник пропонує світу такі модель, як Центру, Спарк, Нексія, Равон 2 і 3, Матіз, Кобальт і багато інших.

Ще один популярний корейський виробник – це SsangYong. Він спеціалізується на випуску виключно кросоверів і позашляховиків. Його пропозиції на ринку обмежуються розглянутими категоріями, проте в великому асортименті представлені моделі. Наприклад, можна купити Actyon за $ 12,000, оснащений за останнім словом техніки. На вторинному ринку цей транспортний засіб пропонується за цінами набагато нижче.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.