П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Рейтинг популярності нових моделей авто в Україні

Близько 90% водіїв і автомобілістів постійно стежать за популярністю тих чи інших транспортних засобів. Це зовсім не означає, що вони хочуть бути модними, користуватися автомобілями, які у всіх знаходяться на хорошому рахунку. Популярність транспортного засобу забезпечує користувача наступними перевагами:

  • Можливість недорого ремонтувати і обслуговувати машину. Оскільки багато майстрів і компаній поставляють деталі, з пошуком проблем не виникає. А конкуренція між ними завжди діє на користь споживачів.
  • Можливість швидко продати автомобіль, якщо терміново потрібні гроші. При цьому не потрібно буде робити велику знижку, тому що машина популярна, і її куплять навіть за хорошу ціну.
  • Широкий вибір. На первинному і вторинному ринку більш ніж достатньо моделей для того, щоб користувачам було, з чого вибирати.

У 2020 році нові автомобілі ще не встигли заповнити ринок. Тому зараз водії, які планують раціональну покупку транспортного засобу найближчим часом, орієнтуються на марки, що випускають нові авто в минулому році. Розглядаються і більш старі екземпляри, оскільки присутні дійсно якісні моделі навіть 2015 року випуску, які затребувані і популярні до цих пір.

Загальна характеристика

Популярність тієї чи іншої моделі складається з декількох параметрів. Найчастіше користувачі беруть до уваги такі дані:

  • Вартість. Це найголовніший критерій вибору. Оскільки зараз світова фінансова ситуація складається не кращим чином, фінансові витрати строго контролюються рядовими споживачами. При виборі машини враховується не тільки ціна авто, але і подальші витрати на експлуатацію.
  • Довговічність і надійність. Мало кому захочеться купувати такий автомобіль, який після закінчення гарантійного періоду буде постійно ламатися. Складність в тому, що при придбанні останніх моделей, цей момент перевіряється безпосередньо на практиці.
  • Особливості догляду. Кожен автомобіль вимагає турботи з боку власника. Потрібно своєчасно проводити ТО, ремонтувати, міняти автомобільні рідини і використовувати рекомендоване паливо. Чим більше витрат часу і грошей на виконання цих процесів, тим менше популярність транспортного засобу.

Всі популярні нові автомобілі в Україні ви можете переглянути за посиланням https://www.unn.com.ua/uk/news/1249321-nazvano-marki-avtomobiliv-yaki-koristuyutsya-v-ukrayini-naybilshoyu-populyarnistyu. Тут представлена ​​свіжа інформація, заснована на світових дослідженнях і тестуваннях транспортних засобів, відгуків пересічних споживачів і експертів в питаннях автомобілів. Тому ви зможете отримати достовірну інформацію, щоб прийняти правильне рішення.

AUTO.RIA – сайт №1 серед інших автосайтів України. З його допомогою щодня полягає приблизно 1400 операцій. Тому саме тут ви зможете швидше за все продати наявний транспорт, або вигідно купити машину.

ТОП-3 моделей, найчастіше придбаних в 2019 році

У минулому році за даними на грудень найбільш популярними були такі 3 автомобілі:

  • Renault Logan. Це бюджетний і компактний транспортний засіб, який спочатку розроблялася для споживачів з фінансовими проблемами. Однак машина виявилася настільки хорошою, що її стали купувати навіть ті користувачі, які могли собі дозволити і більш дорогі варіанти. Слід також зазначити, що розглянута модель вважається найпопулярнішим автомобілем на світовому ринку, тому компанія не припиняє її випуск до сьогоднішнього дня, постійно покращуючи і модернізуючи наявну технічну основу.
  • Toyota RAV4. Брутальний позашляховик нікого не залишає байдужим. Виробник в цілому завоював довіру своїх шанувальників, а також продовжує його утримувати до сих пір. Його основна робота спрямована на економічність експлуатації, підвищення рівня безпеки та надійність транспортних засобів. РАВ4 є доказом того, що автомобільний концерн собі не зраджує, і працює тільки в правильних напрямках.
  • KIA Sportage. Цей кросовер приваблює користувачів з двох простих причин. По-перше, він є дешевим. Навіть топові комплектації не обходяться дорого, пропонуються за прийнятними цінами. А по-друге, виробник насичує модель сучасними технологіями, що робить експлуатацію зручною настільки, наскільки це максимально можливо на даний момент.

У питаннях вибору нових популярних моделей транспортних засобів споживачі трохи ризикують. Справа в тому, що нові автомобілі ще не були ретельно перевірені. Численні тест-драйви від експертів не є гарантією того, що машина прослужить вам кілька років без проблем і нарікань. Тому залишається тільки орієнтуватися на репутацію виробника і автомобільних концернів в цілому.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.