Вівторок, 30 Квітня, 2024

Дорогі дороги: ремонт Руської завершать у жовтні, а Кармелюка розпочнуть не раніше липня

Водії у Чернівцях незадоволені станом доріг у Чернівцях, особливо це стосується вулиць Кармелюка, Хотинської Миколаївської. Про те, коли саме відремонтують дороги дізнавалися у керівництва департаменту ЖКГ міської ради у особі Володимира Бешлея, інформує molbuk.ua, повідомляє chernivtsi-future.

На початку травня у Чернівцях розпочали ремонтувати вулицю Руську. Обіцяють, що там змінять усі мережі, а бруківки більше не буде – лише асфальт. Близько 25-ти мільйонів гривень вже виділили на ремонт Руської, загалом ремонт обійдеться у 36 мільйонів гривень. Що тішить чернівчан, то це нарешті обіцянка капітально відремонтувати вулицю Кармелюка. У такому жахливому стані ця дорога не була давно. Ями там сягають уже і 20-40 сантиметрів, якщо вскочиш у таку під час дощів, коли яму не видно, то автомобіль доведеться ремонтувати довго. З державного бюджету на ремонт цієї вулиці виділили 15 мільйонів гривень. Але сам ремонт обіцяють розпочати наприкінці липня.

Наразі розробляють проектно-кошторисну документацію на ремонт вулиці Кармелюка, від Винниченка до Буковинської. А от вулицю Хотинську планували лише «полатати» і зробити там ямковий ремонт. Але водії Чернівців не згодні з таким рішенням чиновників. Тож цього року. За словами  Бешлея, лише 3 мільйони гривень на ямковий ремонт, але наступного року, можливо дорогу відремонтують капітально.

Нагадаємо, що 21 травня чернівчани перекрили вулицю Хотинську. Вони вимагали відремонтувати дорожнє покриття на цій дорозі. Через пікет водіїв понад дві години рух для транспорту був там заблокований. Чернівчан часто обурює не лише стан доріг, але і якість ремонту доріг.

Раніше керівник Департаменту ЖКГ розповідав, що ремонтуватимуть більше 20-ти вулиць міста. Представники міської влади звинувачували у руйнуванні доріг погоду та «аномальну зиму». Чернівецька міська рада ухвалила рішення про перерозподіл деяких видатків міського бюджету, виділивши на ремонт доріг ще понад 80 млн грн.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.