Четвер, 25 Квітня, 2024

Які дороги ремонтують у Чернівцях?

Представники міської влади у Чернівцях обіцяють, що до кінця квітня ремонт на вулиці Героїв Майдану буде завершено. Таку обіцянку дав у телепрограмі «Діалоги», що виходить у прямому ефірі на телеканалі «Чернівецький промінь» секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, інформує сайт Сhernivtsi-future.

Василь Продан запевнив, що до кінця квітня чернівчани зможуть вільно пересуватися вулицею Героїв Майдану, бо вона буде повністю заасфальтованою. Також секретар міськради додав, що  там потрібно прокласти ливневу мережу, якої там не було взагалі. Через її відсутність кільце було підтоплено під час сильних опадів.

Також стало відомо, що на вулиці героїв Майдану встановлять більш сучасні світлофори. Бо ті, що були раніше, їм уже по 10-15 років.

Також на своїй сторінці у Фейсбук Директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей нагадав чернівчанам, де саме зараз тривають ремонтні роботи. Погода дає змогу повернутися до ремонтних робіт, тому їх відновили. Наразі на 4 вулицях у Чернівцях активно працюють комунальні служби. Відновлюють дорожнє покриття на вулицях: Героїв Майдану, Залозецького, Канівській та на проспекті Незалежності. У прес-центрі Чернівецької міської ради також сьогодні повідомили про перекриття вулиці Сторожинецької.
Більшість чернівчан однак, нарікають на якість дорожніх робіт. Так, під час ремонту на проспекті пошкодили каналізацію. Інформацію та відео про такий інцидент виклав чернівчанин у соцмережі. 

Раніше керівник Департаменту ЖКГ розповідав, що ремонтуватимуть більше 20-ти вулиць міста. Представники міської влади звинувачували у руйнуванні доріг погоду та «аномальну зиму».

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.