Вівторок, 23 Квітня, 2024

Ремонт на вулиці Ольги Кобилянської обіцяють завершити після свят

Ремонт на вулиці Панській ймовірно завершать після травневих свят. Про таке повідомив директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей, інформує «Чернівецький промінь», повідомляє сайт Сhernivtsi-future.

Очільник Департаменту ЖКГ запевняє, що плитка, яку зараз встановлюють на вулиці Кобилянській значно «товстіша» та якісніша, аніж та, яка була раніше. Вода зі старої плитки не стікала та застоювалася, а тому коли чернівчани гуляли по вулиці, то їм часто хлюпало прямо під ноги. Володимир Бешлей також розповів, що тротуарну плитку на вулиці хотіли замінити на гранітну, але відділ охорони культурної спадщини не погодив цього. Відтак обмежилися лише її ремонтом. Нагадаємо, що відновили ремонт плитки на Кобилянській якраз перед святами, після 10-го квітня, напередодні початку туристичного сезону. Наразі, ремонт значно заважає пересуванню по вулиці, адже саме сюди в першу сергу приводять туристів.

Також нещодавно у одній із телепрограм згадав головний комунальник міста і про ремонт вулиці Руської. В першу чергу планують провести ремонтні роботи на мосту, що на розі з вулицею Лук’яна Кобилиці.

Нагадаємо, що, як повідомляли журналісти chernivtsi-future раніше, на ремонт доріг у Чернівцях депутатами було виділено ще понад 80 мільйонів гривень.

Серед підписаних угод, наприклад є вже договір про ремонт вулиці Руської. Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міськради підписав договір з ПП “Грейп2002” на капітальний ремонт вул. Руській за 36 мільйонів гривень. Підрядник має відремонтувати ділянку вул. Руської від вул. Сагайдачного до вулиці Січових Стрільців.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.