Четвер, 28 Березня, 2024

Коли відремонтують вулицю Хотинську у Чернівцях?

Літо – пора ремонту доріг та автошляхів, але у Чернівцях прогрес у будівництві нових доріг та латанні старих відбувається досить повільно. Через затримку з ремонтом вулиці Хотинської дорогу там перекривали два дні поспіль, інформує сайт chernivtsi-future.

Активісти вимагають капітально відремонтувати стратегічну дорогу, адже нею пересувається велика кількість громадського транспорту та приватних автомобілів. Учора у приміщенні Чернівецької міської ради протестувальники навіть зустрічалися з міським головою, керівництвом ОДА та начальником Служби автомобільних доріг області Ігорем Гахом. Олексій Каспрук пояснив, що проектно-кошторисна документація буде готова лише за 2 місяці, а тоді вже можна буде оголошувати тендер та проводити ремонт дороги. Це, щоб здійснити капітальний ремонт дороги, а 2 липня там розпочнеться дрібний, ямковий ремонт. 

Тим часом, у Чернівцях зараз проводять ремонт вулиці Руської, а з липня-серпня обіцяли взятися за вулицю Кармелюка, яка вщент розбита із величезними ямами. Про це говорив раніше начальник департаменту ЖКГ у Чернівцях Володимир Бешлей. Що стосується вул. Хотинської, то Бешлей пояснював, що 3 мільйони гривень виділили у 2019-му на ямковий ремонт, але наступного року, можливо дорогу відремонтують капітально.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.