П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У поліклініці Чернівців запрацює сучасний Уз-апарат

У Чернівецькій міській поліклініці №2 закупили сучасне американське УЗ-обладнання MyLab 70. Як поінформувала chernivtsi-future прес-служба Чернівецької міської ради, загальна вартість системи 2 162 470 грн., 64 874 грн, з яких покрив місцевий бюджет.

“Золота платформа” ( “Gold Platform”) компанії Esaote – стаціонарний ультразвуковий універсальний апарат, який поєднує медичні технології з сучасними програмними розробками.

Новітня архітектура і вдосконалені інструменти ультразвукової діагностики MyLab 70 видають високу якість зображення у всіх областях обстеження, а нові модулі та системи розширюють застосування УЗД у клінічній практиці.

За допомогою УЗ-сканера можна досліджувати: органи черевної порожнини (у дорослих), судини, щитоподібну залозу, м’язово-скелетні структури, молочної залози. Також на MyLab70 проводять 3D/4D дослідження, кількісну і векторну оцінку рухів ділянок серця, черезстравоходні дослідження, Стрес-ЕхоКГ, транскраніальні дослідження, контрастну ангіографію із застосуванням контрастних речовин з низьким механічним індексом, пункцію та біопсію.

Пройти ці обстеження можна безкоштовно за направленням сімейного лікаря або терапевта. УЗД- кабінет Чернівецької міської поліклініки №2 працює з 9 до 19 години (без перерви), вихідні дні: субота та неділя.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.