Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Чернівцях боряться зі стихійною торгівлею

Начальник Управління з благоустрою у Чернівцях Сергій Обшанський, який нещодавно знову повернувся на свою колишню посаду «взявся» за представників стихійної торгівлі, які торгують городиною і фруктами прямо  у центрі міста, інформує сайт chernivtsi-future.com.ua.

У Чернівцях влітку, зазвичай, збільшується кількість вуличних торговців, а це негативно впливає на вигляд та імідж міста, адже влітку до Чернівців приїздить чимало туристів. Після завершення торгівлі, в кінці “робочого” дня тротуари часто залишаються брудними з залишками фруктів та овочів, а це додає роботи комунальникам. Сергій Обшанський звернувся нещодавно до продавців, що торгують на вулицях у Facebook, і наголосив, щоб ті реалізовували свою продукцію на ринках, не на тротуарах. Він до того ж виклав фото з вулиці Степана Бандери, де напередодні було ліквідовано пункт стихійною торгівлі біля зупинки громадського транспорту.
Обшанський дав час торговцям до 5-го серпня. Після 5-го проведуть рейди по місту, а порушиків почнуть штрафувати.
Нагадаємо, що Сергій Обшанський знову повернувся на свою колишню посаду керівника Управління з благоустрою Чернівців. Про це повідомив нещодавно на брифінгу журналістам мер Олексій Каспрук, а Ярослав Кушнірик, який досі працював керівником управління, зайняв посаду начальника відділу розвитку територій.

Довідка

Стихійна торгівля є небезпечною для зоров’я. Особиво сід бути уважними, купуючи молочні продукти з тротуару. Продукти, які купують “з рук” часто не відповідають санітарним нормам. Не зважаючи на застереження фахівців санітарно-епідеміологічної служби викорінити це явище та ліквідувати торгові точки на вулиці дуже важко.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.