Четвер, 25 Квітня, 2024

У Чернівцях з червня розпочнуть місячник боротьби зі стихійнею торгівлею

Не одна міська влада намагалася вести боротьбу з вуличними торговцями, які заполонили місцевий простір біля великих та маленьких ринків у Чернівцях. І ось у місті знову оголосили місячник боротьби зі стихійною торгівлею, інформують у Чернівецькій міській раді, пише chernivtsi-future.

Тож, 3-го червня до 8-го липня на місцях вуличної торгівлі планується проведення рейдів, щоб ліквідувати торгівлю у непризначених для цього спеціалізованих місцях. Рейдові групи складатимуться з представників управління контролю за благоустроєм міської ради, Чернівецького міського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернівецькій області, патрульної поліції управління патрульної поліції в м. Чернівці Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Минулого року Інспекція з благоустрою Чернівецької міської ради уже намагалася боротися з вуличнею торгівлею. Працівники Інспекції разом із поліцією прибрали з тротуарів продавців, які загородили людям прохід на тротуарах на ринку, що на вулиці Героїв Майдану. Зазвичай торгують «на тротуарах» біля ринку Удонова, на проспекті Незалежності біля зупинок міського транспорту, на вулиці Комарова біля ринку «Нива» та на інших ділянках. Біля ринку Героїв Майдану наразі торгують розсадою, квітами і кущами, а також одягом секонд-хенд, а біля ринку Удонова молочними продуктами та свіжою городиною.

Мер Олексій Каспрук підписав розпорядження, за яким Управління з благоустрою має скласти графік спільних з поліцією рейдів.

Що стосується небезпеки для покупців при придбанні товару з тротуару, то літом слід бути особливо уважними, купуючи молочні продукти домашнього виробництва, адже у спекотну погоду вони часто дуже швидко псуються.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.