Вівторок, 30 Квітня, 2024

Відсьогодні у Чернівцях запрацювали пільгові перевезення у тролейбусах

Сьогодні, 25 вересня, вступили в силу зміни, затверджені виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, стосовно пільгових перевезень у громадському транспорті. Відтепер пільгові категорії містян мають можливість безкоштовно користуватися послугами тролейбусів у період роботи транспорту у режимі спеціальних перевезень. Повернення цієї змоги давно добивалися громадяни, плата за проїзд яким відчутно била по кишені, особливо під час карантинних обмежень. Повідомляє про подію “chernivtsi-future.com.ua” з посиланням на інформаційне агентство «АСС».

Раніше пільгові перевезення відмінили через відсутність коштів у міському бюджеті для компенсації Чернівецькому тролейбусному управлінню вартості таких поїздок. Але директорка департаменту праці та соціального захисту населення Людмила Березовська запевнила, що перерозподіл міської казни відбувся і гроші на відрахування є. Тому ніщо не зупиняє відновити безкоштовне пересування громадським транспортом, наприклад, людям літнього віку.

Зазначимо, що цей порядок буде діяти на всіх маршрутах тролейбусів допоки не відмінять карантин або не встановлять нові обмежень щодо регулярних перевезень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.