П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Вулиця Руська у Чернівцях розрита вздовж і поперек. Коли закінчиться довготривалий ремонт?

Складається враження, що на вулицях Руській і Лук’яна Кобилиці у Чернівцях стався армагеддон: розрита дорога, численні глибокі ями, купи ремонтних матеріалів на узбіччях – все це результат безкінечного капітального ремонту, який ніяк не можуть завершити. Чернівчани обурюються, що тепер, через закриття цих вулиць, їм доводиться робити великі об’їзди, щоб дістатися ближче до центру міста. Деталі дізнайтеся у матеріалі на chernivtsi-future.

Вже близько двох місяців цією ділянкою не їздять автомобілі. Розриті ями і заміна мереж видаються промовистими діями з боку керівництва Чернівців, проте видається, що найближчим часом цей відрізок Руської не буде придатним ні для громадського транспорту, ні для легкових автомобілів. Причин для тривалої роботи постійно знаходять чимало: свята, погана погода, ухвалення складних інженерних рішень тощо.

Заступник директора Департаменту ЖКГ Олег Пилип’як каже, що впродовж місяця підрядна організація повинна зробити нижній шар дорожнього покриття. Це дасть можливість курсувати громадському транспорту. Погодні умови дещо завадили безперебійній роботі. Наразі підрядна організація встановлює бордюри від вул. Шевченка до Руського моста.

Інша бригада працює над водопроводом. До 10 днів триватиме робота із заміни магістрального водопроводу. Зливна мережа вже готова. Додатково ставляться решітки, водоприйомні колодязі, щоб вода у період злив швидко стікала. Посадовець зауважує, що з моста знято вже все покриття. Це означає, що найближчим часом підрядник проведе гідроізоляцію, встановить бордюри та завезе щебінь під основу дороги.

Нагадаємо, роботи виконує фірма «Грейп 2002». На ремонт цієї ділянки вул. Руської виділено 15,2 мільйони гривень. Згідно з планом, усі роботи тут повинні бути завершені до 1 вересня. Будемо сподіватися, що більше жодні перепони не завадять фахівцям.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.