Понеділок, 29 Квітня, 2024

На нижній частині проспекту Незалежності розпочали ремонт

Дві смуги руху будуть перекритими, повідомляє АСС, інформує сайт chernivtsi-future.

23 травня на ділянці проспекту Незалежності від вулиці Головної до вулиці Небесної Сотні розпочали капітальний ремонт проїзної частини. Як повідомив на своїй сторінці у фейсбук директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, наразі робітники проводять підготовлювані роботи: виставляють попереджувальні знаки та наносять розмітку. Після обіду на ділянку заїхала важка техніка, яка має фрезерувати асфальт.

Дві смуги руху буде перекрито, на інших двох рух організують реверсним чином. Водіїв просять не залишати автівок на проїзній частині, аби вони не заважали роботі важкої техніки.

Володимир Бешлей зазначив, що роботи на попередній ділянці, від готелю “Турист” до ТЦ “Формаркет”, залишилося небагато: незабаром там облаштовуватимуть верхній шар асфальту.

Директор департаменту ЖКГ також застеріг водіїв бути уважними та дотримуватися знаків об’їзду, які встановлені на ділянці дороги, де проводяться роботи.

Володимир Бешлей повідомив, що на ділянці Проспекту від «Формаркету» до вулиці Головної відбулося звуження ліній, тож транспорт рухається в обидві сторони. Також тимчасово перенесено зупинки громадського транспорту на проспекті.

 Зокрема, зі сторони, на якій розташована дитяча поліклініка і квітковий ряд, зупинку громадського транспорту «Формаркет» перенесли на зупинку «Мікрорайон», а зупинку «Спорттовари» перенесли на вулицю Ясську. 

Через дуже щільний трафік та ускладнений рух, тому водіїв просять по можливості об`їжджати цю ділянку дороги.  

Нагадаємо, проспект Незалежності розширюють, облаштовують транспортні кишені та паркомісця. Опісля рух планують організувати трьома смугами, одна із них буде для тролейбусів та маршруток.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.