Четвер, 25 Квітня, 2024

У Чернівцях у червні відкриють новий дитячий садок

У Чернівцях планують урочисто відкрити новий дитячий садок на вулиці Вірменській. Місцева влада запланувала зробити урочисте відкриття 1-го червня у Міжнародний день захисту дітей, пише сайт molbuk.ua, повідомляє Сhernivtsi-future.

Тобто у травні будівництво нового ДНЗ мали б завершити. Про це розповіла начальник управління капітального будівництва Василина Маковійчук.

За її словами, у приміщенні дитячої дошкільної установи вже підключили тепло та скінчили усі внутрішні роботи. Залишилось встановити сантехніку та завершити роботи х підлогою, а також пофарбувати стіни у групах.

Чиновниця зазначила, що у приміщеннях, де будуть перебувати діти буде тепла підлога. Загалом у садочку буде чотири групи. 
За новими нормами у групах буде не по 25-30 дітей молодшого дошкільного віку, а по 15-20 дітей. 
Наразі ж у інших садочках, як відомо у групах по 25-30 дітей.

Витратили на будівельні роботи у дитячому садочку майже 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що наприкінці 2018-го року у листопаді відбулося відкриття нового дитячого садка у мікрорайоні Ленківці у Чернівцях. Його будівництво тривало 3 роки.

Садочок «Лелеченя» у Ленківцях вміщає шість груп, але, як повідомили у міськраді раніше, там планують відкрити ще дві. У новому садочку є музична та спортивна зала , 8 класів, навчальні кабінети вчителя, логопеда, практичного психолога.

Нагадаємо, що потрапити у дитсадок можна зареєструвавшись у електронній черзі. Електронна черга, яка є у всіх ДНЗ міста надає дає можливість прозоро і відкрито реєструватись, бачити ліцензований обсяг місць на кожен ДНЗ, слідкувати за чергою і розраховувати/не розраховувати на місце цьогоріч.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.