Четвер, 25 Квітня, 2024

Ще один з приладів TruCam запрацює на трасі у Чернівецькій області

У Патрульній поліції продовжують працювати над тим, щоб ретельніше відслідковувати порушення ПДР на буковинських дорогах. Сьогодні, 3-го грудня на автодорозі Н – 03 «Житомир-Чернівці» запрацює ще один пристрій «TruCam», пише “Сhernivtsi-future” інформують у Відділі комунікації Патрульної поліції Чернівецької області.

Радари для фіксації порушень швидкісного режиму сприятимуть зменшенню аварійності. Обладнання встановили саме у місцях, де найчастіше трапляються  дорожньо-транспортні пригоди. Наразі патрульні вже використовують в роботі пристрій «TruCam» на автодорозі Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига». Такі пристрої для вимірювання швидкості активно застосовують на своїх автошляхах патрульні у США. Колеги наших копів з Америки постійно працюють над зменшенням аварійності  у тих місцях, де за статистикою найчастіше стаються автопригоди і там, де водії найчастіше ігнорують правила дорожнього руху.

Такі радари з’являться одночасно на дорогах в шести областях України.

Про те, що на даній ділянці дороги використовують «TruCam» повідомлять відповідні дорожні знаки, адже завдяки обладнанню буде вестися фото- та відеофіксації порушень.

У день, коли будуть запускати новий радар, з водіями проведуть для початку профілактичні бесіди, під час яких ї нагадають про правила дорожнього руху та допустиму швидкість руху в населених пунктах. А вже починаючи з 4-го грудня року за порушення швидкісного режиму будуть штрафувати.

Нагадаємо, що за інформацією прес-служби Чернівецької ОДА з початку року в області зареєстровано майже 200 ДТП, в яких 65 осіб загинуло, серед них 4 дітей.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.