П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ще один пристрій "TruCam" працюватиме на буковинській трасі

Ще один радар “TruCam”  запрацює на Буковині. Пристрій, який вимірює швидкість з’явиться 25 березня і працюватиме на місцевій трасі М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече, інформують у Патрульній поліції Чернівецької області, повідомляє сайт Сhernivtsi-future.

Раніше встановили два прилада “TruCam”, якими користують патрульні  на ділянках автотраси Н-10 “Стрий−Івано-Франківськ−Чернівці−Мамалига” та Н-03 “Житомир−Чернівці”.
 

Також, днями зявляться нові пристрої на трасах Вінницької,Волинської, Дніпропетровської, Житормирської, Хмельницької і інших областей України.

Отже, з понеділка 25 приладів нових буде використовуватися патрульною поліцією для вимірювання швидкості руху. Загальна кількість радарів, якими користуватимуться патрульні з 25-го березня – 75 радарів.

Патрульні нагадують, щоза перевищення швидкості на понад 20 км/год штраф складає 255 гривень, на понад 50 км/год – 510 гривень. Про використання приладу відеофіксації “TruCam” водії дізнаються за допомогою дорожніх знаків.

Довідка

Радари для фіксації порушень швидкісного режиму сприятимуть зменшенню аварійності. Цей пристрій – один з найефективніших при виявленні  порушників, які перевищують швидкість.

Обладнання встановили саме у місцях, де найчастіше трапляються  дорожньо-транспортні пригоди. Такі пристрої для вимірювання швидкості активно застосовують на своїх автошляхах патрульні у США. Колеги наших американських копів, які постійно працюють над зменшенням аварійності  у тих місцях, де за статистикою найчастіше стаються автопригоди. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.