Вівторок, 19 Березня, 2024

Коли завершиться ремонт у кінотеатрі імені Миколайчука

На завершення робіт не вистачає ще понад 3,5 млн гривень, повідомляє Шпальта, інформує сайт chernivtsi-future.

Ремонтні роботи у відреставрованому приміщенні кіномистецького центру імені Івана Миколайчука «майже на фініші». Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написав міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Як зазначила начальниця управління капітального будівництва Чернівецької міської ради Василина Маковійчук, ремонтні роботи всередині об’єкта на етапі завершення. Зовнішні ще тривають. Однак для завершення робіт потрібно ще понад 3,5 млн гривень.

Василина Маковійчук розповіла, що вже змонтували крісла. Перевірили систему відеоспостереження – вона працює. Зараз прокладають мережі. Всередині приміщення теж на етапі завершення. Сцена і сходи, де змонтовані стільці, вже покриті ковроліном. Залишилося застелити лінолеум перед кріслами. Також замовлена поставка екрана на перший тиждень червня. У вестибюлі завершують укладання керамограніту. Проте ще треба встановити санприбори: умивальники й унітази. В адмінприміщеннях на третьому поверсі роботи теж на фініші.

Наразі тривають зовнішні фасадні роботи, мостять клінкерну дорогу німецьку плитку, укладають гранітну плитку на сходах на вході. Також завершують благоустрій прилеглої території кіноцентру.

Начальниця управління капітального будівництва Чернівецької міської ради зазначила, що попередньо планували здати об’єкт в експлуатацію до річниці народження Івана Миколайчука – 15 червня. Але наразі немає коштів на завершення робіт.

За її словами, у міському бюджеті таких грошей на цей об’єкт не передбачили. На рахунках у Департаменті ще є частина неосвоєних коштів, але, наприклад, зовнішні мережі не враховували у тендерному договорі.

Наразі на реставрацію об’єкта освоїли близько 3,5 млн грн. Загальна кошторисна вартість об’єкта – понад 41 млн гривень.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.