Субота, 27 Квітня, 2024

Наступного тижня у Чернівцях планують відновити ремонт вул. О. Кобилянської

Теперішня міська влада не перестає годувати чернівчан своїми обіцянка про швидке покращення вигляду міста. Очільник міського департаменту ЖКГ Володимир Бешлей вкотре виправдовується та пояснює причини ремонтів вулиць і доріг, які затягнулися. Так, днями він пообіцяв, що наступного тижня мають бути відновлені роботи на вулиці О. Кобюлянської у Чернівцях, інформує times.cv.ua, повідомляє сайт chernivtsi-future.

Про це Володимир Бешлей повідомив в ефірі радіо «Буковинська хвиля 100FM».
Підрядник, який відповідає за цю ділянку роботи, пообіцяв нібито відновити роботи. Вже є в наявності плитка та інші матеріали, щоб розпочати роботи на “Панській”.
Головний комунальник міста згадав, що роботи там тривають з осені і там де міняли та стелили нову плитку, вже можна “нормально” пересуватися.

«Розумію, що це незручності та дискомфорт для містян та гостей. Нам також це не подобається, але від цього нікуди не подінешся», – сказав Бешлей.

Такі незручності починають вже помітно набридати чернівчанам, які вже давно у соцмережах розкритикували і ремонт доріг і якість робіт, які ведуть у місті з того часу, як зняли з посади мера Олексія Каспрука. 

Визнав занепад і деградацію Чернівців і знятий з посади депутатами колишній міський голова Олексій Каспрук . Нещодавно він порівняв Чернівці з такими містами, як Львів та Івано-Франківськ і це порівняння зробив не користь Чернівців. Багато, хто як і він помічає, що сусідні міста мають кращий та охайніший вигляд, там чистіше і немає стільки сміття. Тож саме туди можуть переманити гіди наших туристів.

Нагадаємо, що вулиці Кобилянськаоїчи Панська, як її ще називають, є найбільш привабливою та стратегічно важливою для прийому туристів у Чернівцях. Саме тут знаходиться багато закладів харчування та кав’ярень зі своїм особливим колоритом та шармом.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.