Субота, 20 Квітня, 2024

Наступного тижня у Чернівцях розпочнуть облаштовувати Студентську площу

Підрядник має виконати усі необхідні роботи за 2 місяці, повідомляє shpalta.media, інформує сайт Сhernivtsi-future.

У понеділок, 25 березня, розпочнуть облаштовувати Студентську площу, на вулиці Небесної Сотні, 2А, позаду гуртожитку ЧНУ №2. Саме 25 березня вказано як дата початку робіт у договорі, укладеному між Департаментом ЖКГ ЧМР і підрядником Артеменком Антоном Павловичем. Термін завершення визначених робіт 1 червня 2019 року.

Нагадаємо, що проект Студентської площі минулого року став одним із переможців у рамках «Бюджету ініціатив». Головна мета проекту, створити місце, що має посприяти самореалізації молоді. Студентська площа слугуватиме місцем для відпочинку, зібрання молоді, проведення творчих вечорів. Тут виступатимуть студентські музичні гурти, будуть проводити літературні заходи та читання авторських віршів. Студентська площа буде чудовим простором не лише для відпочинку та дозвілля але й атмосферним місцем для читання книг, спілкування та проведення часу із друзями.

Земельна ділянка, на якій планують облаштувати площу перебуває у поганому санітарному стані. Щоб вирішити дану проблему, на вказаній території потрібно прокласти бруківку, встановити декілька лавочок, нічні ліхтарі, а також озеленити територію.

Що цікаво, кошторис проекту, порівняно із попереднім, зріс практично вдвічі – до 575 тис. гривень замість зазначених 300 тис. гривень. Відповідно до договору, підрядник має облаштувати залізобетонні підпірні стіни, встановити сцену, застелити нове покриття, встановити лавочки, сучасне освітлення та озеленити територію площі насадженнями.

Згідно інформації розміщеній на сайті публічних закупівель «Prozorro», Студентська площа буде першим об’єктом в Чернівцях, на якому буде працювати ФОП Артеменко Антон Павлович.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.