П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Відпочинок на Буковелі: чому варто відвідати курорт влітку

Наразі на одному з найпопулярніших гірськолижних курортів завершується зимовий сезон. А вже через декілька місяців, українці зможуть насолодитися красою Карпат в літню пору.

Переваги відпочинку на Буковелі влітку

Відпочинок в літню пору на Буковелі є чудовою альтернативою поїздці на курорти Єгипту чи Туреччини. Саме влітку можна відчути усю колоритність та дивовижну красу Карпат, адже теплий сезон – найкращий період для гірського екстриму, екскурсій та водного відпочинку.

Головною перевагою відпочинку на Буковелі влітку є чимало різновидів дозвілля. Перш за все, ви маєте можливість відправитися в екскурсії та походи. Біля курорту є багато цікавих місць, які можна відвідати та отримати хороший відпочинок. Наприклад, це Говерла, Скелі Довбуша, колоритні гуцульські села, Яремче та Верховина. Для любителів більш екстремального відпочинку можна скористатися велосипедною прогулянкою по визначеним маршрутам.

Не менше приваблюють туристів і водні розваги, які представлені в Буковелі в широкому асортименті. Зокрема, гості курорти мають можливість купатися та засмагати на березі Малого та Великого озер. Варто додати, що другою назвою Великого озера є озеро Молодості. Окрім цього на водоймах можна прокататися на гідроциклах чи човнах. Останніми роками популярність серед туристів здобув рафтинг гірськими річками.

буковель

Їзда верхи також не залишить байдужим жодного туриста, адже що може бути кращим кінної прогулянки мальовничою природою Карпат. Буковель часто відвідують українські та зарубіжні виконавці, які приїжджають на курорт з концертними програми. Тому, в Буковелі навіть влітку можна знайти розваги до душі.

Як бюджетно та швидко доїхати до Буковелю

На жаль з більшості українських міст немає швидкого та зручного сполучення з популярним курортом. Тому, найбільш оптимальним способом є доїзд до Буковелю власним транспортом. Проте, це становить проблему для тих туристів, хто немає власного автомобіля.

В такому випадку радимо скористатися трансфером Чернівці-Буковель. Комфортабельний мікроавтобус з водієм довезе вашу компанію прямо до порога обраного місця відпочинку на Буковелі. Обравши трансфер з Чернівців, ви швидко та безпечно подолаєте дорогу до курорту.

Окрім цього ви маєте можливість скористатися послугою Transferbus і в зворотньому напрямку до залізничного  чи автобусного вокзалу Чернівців. Зайшовши на сайт компанії, можна обрати мікроавтобус на різну кількість пасажирських місць. Особливо це актуально, якщо ви плануєте відпочивати великою компанією.

Біля кожного транспорту вказані ціни, які не змінюються після проведення бронювання. Перевагою трансфер послуги є те, що ви маєте можливість замовити мікроавтобус за найнижчими тарифами, з великим досвідом на пасажирському ринку перевезень. Професійний водій зі стажем доставить вас у будь-яку точку Буковелю.

Також компанія забезпечує трансфер на курорт зі Львова, Івано-Франківська та Тернополя. З цінами на послуги з інших міст можна ознайомитися на сайті.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.