П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Чернівчан запрошують приєднатися до велофлешмобу «Велосипедом на роботу»

У знаній мережі закладів харчування учасникам флешмобу зранку даватимуть безкоштовні гарячі напої, повідомляє shpalta.media, інформує сайт chernivtsi-future.

Чернівці долучаться до Всеукраїнської акції «Велосипедом на роботу». Всі бажаючі можуть приєднатися до цього цікавого флешмобу у вівторок, 16 квітня.

У Чернівцях згадану акцію організовує громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку».

Менеджерка проектів ГО «БАРР» Жанна Олійник, розповіла, що головна мета такої акції – це популяризація велосипеду як повноцінного виду транспорту, та привернення уваги до облаштування та розвитку необхідної велоінфраструктури в нашому місті. У цей день організатори запрошують усіх чернівчан, у яких є велосипеди, поїхати ними на роботу або навчання.

Усіх учасників флешмобу зранку частуватимуть ароматною кавою чи смачним чаєм.

Жанна Олійник, зазначила, що ця акція відбудеться в Чернівцях не вперше. Організатори планують влаштовувати подібне хоча б раз на сезон. Також менеджерка, поділилась, що велофлешмоб підтримує багато місцевих підприємців.

Формат флешмобу передбачає, що із самого ранку людина виходить на роботу або на навчання не пішки, не замовляє таксі і не чекає маршрутку, а їде велосипедом. Дорогою кожен учасник заходить у будь-який заклад мережі OZZYFastFood. Де їх чекають із 7:30 до 9:30 та пригощають гарячими напоями. Саме таким чином учасники реєструються у волонтера організації.

Ті, хто цього дня сфотографуються з велосипедом та поширить своє фото в соціальних мережах під хештегом #bike2workCV, автоматично візьмуть участь у розіграші призів по завершенню акції.

Отже, вул. Небесної Сотні, 14-А; проспект Незалежності,96, вул. Університетська, 7-А.

16 квітня – 7:30 – 9:30.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.