Субота, 20 Квітня, 2024

Представили інтерактивну карту усіх автобусних маршрутів України

На мапі візуалізували близько 4000 маршрутів, зокрема із Чернівців курсує 51 автобус, повідомляє shpalta.media, інформує сайт chernivtsi-future.

В Україні запустили інтерактивну карту, що показує автобусні маршрути між містами України та маршрути автобусів, що здійснюють поїздки закордон, позначили проміжні зупинки та точки перетину кордону. Про це на своїй Facebook-сторінці зазначило Державне агентство із питань електронного урядування України.

«Мережа автобусних маршрутів» – це спільний проект Міністерства інфраструктури України і Державного агентства із питань електронного урядування України.

На карті візуалізували близько 4000 маршрутів. Зокрема, із Чернівців курсує 51 автобусний маршрут.

Така мапа допоможе усім пасажирам планувати власні поїздки. Окрім того, користувачі мають можливість побачити, хто саме здійснює обслуговування їхнього маршруту, та яким автопарком володіє перевізник.

Щоб скористатися інтерактивною картою, необхідно:

  • зайти на сайт texty.org.ua або mtu.gov.ua;
  • обрати одну із двох представлених мап:  «Обласні» або «Міжнародні» маршрути (кожна зображена лінія на мапі— це один маршрут, а точками зображено населені пункти, де маршрут починається і закінчується. Що більша точка, то тим більше маршрутів виходить з даного міста);
  • вибрати населений пункт в списку або скористатися системою пошуку;
  • на мапі з’являться маршрути, а праворуч — необхідна інформація по кожному із них ( якщо відкрити вікно «Розклад», то можна побачите час і місце проміжних зупинок для вибраного маршруту.

Даний сервіс враховує інтереси пасажирів та сприяє більш прозорій роботі усіх перевізників. Головна мета проекту, зробити подорожі більш комфортними, а для цього потрібно застосовувати інтерактивні інструменти.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.