П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На проспекті Незалежності демонтують 10 рекламних конструкцій

Доволі габаритні білборди, що розміщенні на проспекті Незалежності, перешкоджають техніці продовжити ремонт дорожнього покриття, повідомляє shpalta.media, інформує сайт chernivtsi-future.

В Чернівцях демонтують близько 10 конструкцій зовнішньої реклами на проспекті Незалежності. Відповідне рішення прийняв сьогодні, 9 квітня, виконавчий комітет Чернівецької міської ради. Листа з проханням здійснити необхідний демонтаж білбордів розробив Департамент ЖКГ Чернівецької міської ради. За словами Володимира Бешлея, директора департаменту, через рекламні конструкції робітники не можуть продовжити капітальний ремонт проїжджої частини Проспекту.

Володимир Бешлей повідомив, що 9 квітня на проспект вийшло багато техніки, із наміром прокласти нижній шар асфальту там, де було здійснено розширення проїжджої частини. Проте, через встановлені там рекламні конструкції ці роботи не змогли провести належним чином. Саме через білборди робітникам не вдається облаштувати основу, утрамбувати її і продовжити укладання вирівнюючого шару асфальтобетону.

Більшість конструкцій зовнішньої реклами  розташовані на розділовій смузі проспекту від кільця біля готелю «Турист» до перехрестя з вул. Небесної Сотні. Згідно із ухваленим рішенням, упродовж 3 днів власники рекламних білбордів мають демонтувати їх на час проведення капітального ремонту дорожнього покриття. Якщо вони не проведуть роботи із демонтажу,  то його проведе КП «МіськШЕП».

Нагадуємо, що у понеділок 8 квітня, частину смуги на проспекті Незалежності, на якій наразі проводяться ремонтні роботи, підтопило. Внаслідок проведення ремонтних робіт на проспекті прорвало одну із каналізацій, яка знаходиться на пішохідному переході поблизу торгівельного центру “Майдан”.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.