Четвер, 18 Квітня, 2024

Відновлену частину проспекту Незалежності відкриють для руху транспорту

Проїзну частину проспекту Незалежності, яку сьогодні ремонтують, відкриють для руху транспорту вже цими вихідними. Робітники уже застелили нижній шар асфальтобетонного покриття. Проїзну частину значно розширили, облаштували транспортні кишені і місця для парковки. На відновлену частину для забезпечення безпеки водіїв  планують нанести тимчасову розмітку, пише promin.cv.ua, інформує сайт Сhernivtsi-future.

За словами директора департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради,  Володимира Бешлея вже наступного тижня розпочнуть капітальний ремонт паралельної смуги руху, яку також розширять та асфальтуватимуть кількома шарами. На період ремонту, на відновленій частині відрегулюють двосторонній рух транспорту. 

Останній шар асфальтового покриття ремонтники вкладатимуть на двох частинах проспекту Незалежності одночасно. Після цього рух на проспекті планують організувати 3-ма смугами, одна із яких буде передбачена для тролейбусів і маршруток.

Володимир Бешлей, повідомив, що завершити ремонт планують протягом місяця, адже коштів на це достатньо.

Виконавцем робіт на проспекті є товариство із обмеженою відповідальністю «Компанія Євродор». Вартість робіт складає 80802536,80 гривень, ліміт коштів на 2019 рік – 32250000,00 гривень, повідомляють Шпальта.

Нагадаємо, що капітальний ремонт проспекту Незалежності на ділянці дороги від вул. Небесної Сотні до вул. Героїв Майдану, розпочався у листопаді минулого року. З того часу на проспекті організовано реверсивний рух автомобілів та маршрутних засобів.

Не варто забувати, що у зв`язку із ремонтом проспекту Незалежності, змінено маршрут руху тролейбуса №1, що курсує до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича через вул. Комарова: від 15 училища – вулиця Головна – вулиця Комарова – вулиця Героїв Майдану – ЧНУ.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.