Субота, 20 Квітня, 2024

Чернівчани звернулись з пропозицією модернізувати Літній театр у парку Шевченка

 

14 березня 2019 року, було зареєстровано відповідну петицію.

На у сайті Чернівецької міської ради у категорії «Єдина система місцевих петицій»  було зареєстровано електронне звернення, у якому прохання про модернізацію  Літнього театру у Центральному парку імені Т. Г. Шевченка, інформує сайт Сhernivtsi-future.

«Літній театр – це єдиний відкритий майданчик для концертів не тільки у Чернівцях, але й на західній Україні, який  може помістити більше 1700 глядачів. Зважаючи на те, що  саме у Літньому театрі проходить велика кількість  концертів, конкурсів, благодійних заходів та фестивалів, його вигляд, стан та комфорт перебування у ньому залишають бажати кращого.

Тому театру необхідний капітальний ремонт, як ззовні, так і з середини, а також необхідна модернізація та осучаснення сцени, адже наявний стан, без необхідного ремонту та модернізації, залишає відкритим питання,  скільки часу театр зможе повноцінно функціонувати.

Тому для збереження і розвитку відкритого концертного майданчика, що користується значним попитом у жителів та гостей міста, вимагаємо внести певні зміни до програми «Сучасне місто», також до міської програми розвитку культури, передбачивши необхідність здійснення у 2019-2020 роках ремонту і модернізації Літнього театру в КП «Центральний парк культури і відпочинку імені Т. Шевченка», виділити із міського бюджету фінансування на виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення загального ремонту та модернізації Літнього театру, а також на оновлення сцени та обладнання», – пише автор зареєстрованої петиції Кмита Олена Геннадієвна.

Крім цього, автор звернення вимагає, щоб  особистий контроль виконання вимог петиції взяв на себе секретар міської ради.

До кінця збору підписів залишилося 26 днів. Станом на 18 березня петицію підтримали 33 особи  із 250 необхідних.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.