Середа, 24 Квітня, 2024

Хiaomi redmi note 8 і Хiaomi redmi note 8 pro: що краще?

Останнім часом дедалі більше популярності набули смартфони від виробника Xiaomi – відносно бюджетні моделі телефонів, багаті на функціональні характеристики та цікаві дизайнерські рішення. Чимало користувачів обирає смартфони Xiaomi не тільки через доступну ціну, а й через тривалість служіння – телефони Xiaomi і справді “витривалі бійці”. 

Особливо слід звернути увагу на дві сучасні моделі смартфонів Xiaomi – це смартфони хiaomi redmi note 8 і Хiaomi redmi note 8 pro. Перед користувачами стоїть нелегке завдання – визначити, яка ж цих двох моделей краща і чому.  

Основні характеристики та переваги Хiaomi redmi note 8 

Хiaomi redmi note 8 

Хiaomi redmi note 8 – це відносно нова модель смартфона, яка вийшла на ринок тільки в минулому році. Головна їхня особливість – це конкретна орієнтація на виконання мультимедійно-геймерських завдань.  

Що зробити, щоб перегляд фільмів на телефоні і мобільні ігри відбувалися на найвищому рівні? Просто забезпечити себе гарним гаджетом, який надає наступні характеристики: 

  • Демонстрація відео в режимі FHD; 
  • Можливість відтворення сучасних 3D-ігор за найкращими налаштуваннями графіки; 
  • Параметри дисплея – IPS 6,3 дюйма з дозволом 2340х1080 пікселей; 
  • CPU Qualcomm SDM665 з 8 ядрами; 
  • Вбудований відеоприскорювач Adreno 610. 

Такі високі функціональні характеристики моделі – ідеальний варіант за тією ціною, яку нам пропонують в магазинах. Наприклад, в інтернет-магазині “Стилус” придбати Хiaomi redmi note 8 можна за ціною від 4700 гривень. Часом можна натрапити на ще вигідніші пропозиції, адже часто магазин “Стилус” робить знижки та акції для своїх клієнтів. 

Чим особлива нова модель Хiaomi redmi note 8 pro? 

Хiaomi redmi note 8 pro тільки нещодавно потрапив на український ринок мобільної техніки і одразу ж викликав жваві розмови серед користувачів. Ще б пак – бюджетний смартфон втілив величезну кількість крутих характеристик: 

  • Наявність чотирьох камер; 
  • Максимально продуктивний процесор, який дозволяє грати в найкрутіші сучасні ігри; 
  • Покращена система охолодження; 
  • Новий NFC-модуль; 
  • Корпус зі скляних панелей Gorilla Glass п’ятого покоління, які мають крутий 3D-ефект; 
  • Дзеркальна задня панель, яка переливається під різними кутами зору. 

Модель хiaomi redmi note 8 pro сьогодні доступна в кількох кольорах – синьому, зеленому, традиційному білому та чорному. Дизайн приємний та цікавий, тому з таким смартфоном ви будете почуватися впевнено і круто. 

Для геймерів нова модель Хiaomi redmi note 8 pro – це справжня радість. Ще б пак – крутий ігровий процесор дозволяє грати навіть в найпотужніші забавки, тому перед користувачем сьогодні немає жодних рамок чи обмежень. І все це – за помірною ціною: в інтернет-магазині “Стилус” Хiaomi redmi note 8 pro можна придбати за ціною від 6700 гривень. Невелика плата за яскраві емоції, чи не так? 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.