Четвер, 25 Квітня, 2024

Тільки вперед: нова концепція розвитку міста Чернівці

30 листопада чернівчани матимуть нагоду поспостерігати за форумом, на якому обговорюватимуть план розвитку міста. Захід відбудеться в центрі культури «Вернісаж», що розташований на вулиці ім. Івана Франка 15. Подія назначена на 15.00, тож усі охочі запрошуються організаторами.

Читайте більше на “Чернівці Майбутнього“.

Під час форуму спеціалісти будуть обговорювати програму розвитку міста Чернівці на 11 років, тобто до 2030-го року. Головною метою є презентація та затвердження першої редакції концепції розвитку Чернівців, де будуть представлені головні пріоритети, а також низка заходів, що мають вплинути на позитивні зміни в місті. Правильна стратегія є важливим фактором для будь-якої програми, тож її формування та обговорення буде під відповідальністю найкращих спеціалістів своєї справи: архітектори, урбаністи, наукові працівники, економісти, а також представники бізнесу. Також свій внесок внесуть екологи, експерти в сфері енергетики й комунального господарства, а слідкувати за двохмісячним обговорюванням і опрацюванням будуть представники громадських організацій.

До участі запрошуються усі охочі митці, волонтери, студенти та просто жителі міста Чернівці, котрі хочуть посприяти позитивним змінам в рідному місті.

Форум є частиною національного проекту під назвою «Інтегрований розвиток міст в Україні», котрий керується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH».

Видання Pogliad.ua пише, що дану інформацію надали на прес-конференції 29 листопада, у якій приймали участь ментор проекту, провідний фахівець з урбаністичного розвитку, СІМ-експерт, а також керівник проектного офісу й секретар міськради міста Чернівці.

Основну фінансову підтримку проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» надають уряди Німеччини та Швейцарії.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.