П’ятниця, 26 Квітня, 2024

"Хто я?": живе чи неживе?

“Хто я?” – настільна гра для дітей, яка дозволяє провести час в школі або вдома цікаво і весело. Правила гри неймовірно прості, а от сама гра змусить замислюватися, розвиваючи пам’ять і розумові здібності дитини. Повні правила можна подивитися на сайті https://planeta-igr.com/kto-ya-malaya

Огляд гри: комплект і нюанси

Битися в захоплюючій картковій грі “Хто я?” зможе кожен бажаючий віком від 6 років, і дорослі теж. Ви можете влаштувати затишні сімейні посиденьки, зібравшись компанією до 4 чоловік. У комплекті зібрано понад 100 карток зі словами, а значить, нудьгувати точно не вийде. Суть гри полягає в тому, що всі навколишні знають, ким ви є на даний момент, а ось ви – ні. І вам потрібно це з’ясувати.

Опис правил: як грати в “Хто я?”

Гра починається відразу, як тільки гравці одягнуть на голову спеціальні обручі з картками, на яких написані слова. Природно, дивитися, що написано, не можна. Напис бачать лише інші гравці. На картці можуть бути професії, предмети, їжа, тварини та інше. І вам потрібно вгадати, що саме зображено на вашу кредитну карту, причому зробити це необхідно за 1 хвилину, інакше – програш.

Але є перевага, за цю хвилину ви можете задавати питання іншим, і отримувати у відповідь “так” або “ні”. Наприклад, дозволяється запитати “живим або неживе”, “їстівне або неїстівне”, тощо. Це дозволяє звузити коло “підозр” і прийти до правильної відповіді. Якщо ж гравець не встигає здогадатися за відведений йому час, хід переходить до іншого учасника. Якщо ж відповів – вручається переможна фішка. Переможцем гри стає той, хто збере 10 переможних фішок.

Хто я гра: веселий перехід на особистості

купить игру Кто Я

За одну партію гри кожен учасник встигає перетворитися в якусь тварину, приміряти цікаву професію або стати неживим предметом, і, можливо, досить смачним. І саме це ускладнює, адже беруть участь можуть бути ким або чим завгодно. І це чудово розвиває логіку. Гра “Хто я?” прекрасно підійде для свята або ж звичайного дня, несучи до нього активні розваги і гучний сміх.

Битися в захоплюючій картковій грі “Хто я?” зможе кожен бажаючий віком від 6 років, і дорослі теж. Ви можете влаштувати затишні сімейні посиденьки, зібравшись компанією до 4 чоловік. У комплекті зібрано понад 100 карток зі словами, а значить, нудьгувати точно не вийде.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.