Середа, 24 Квітня, 2024

До кінця літа в Чернівцях облаштують чотири дитячих майданчики

Роботи здійснять на об’єктах, що стали переможцями «Бюджету участі» у 2018 року, повідомляє shpalta.media, інформує сайт chernivtsi-future.

В Чернівцях проведуть капітальний ремонт 4-х дитячих майданчиків. Належні договори вже укладені між підрядником і Департаментом містобудівного комплексу і земельних відносин Чернівецької міської ради, повідомили на порталі публічних закупівель «Prozorro».

Облаштовані дитячі майданчики з’являться на вул. Руській, 223-Д, Заводській, 58-З («Сонечко»), вул. Достоєвського («Бебібум») і проспекті Незалежності, 114 («Мрія»). Проекти із ремонту цих об’єктів стали переможцями «Бюджету участі» минулого року.

Зі слів заступниці директора Департаменту містобудівного комплексу і земельних відносин міської ради Василини Маковійчук, ці майданчики не будуватимуть з нуля. Передбачається, що вже наявні майданчики у дворах, на котрих  певні елементи є, проте щось потрібно демонтувати, переробити і оновити.

Вартість робіт, залежить від об’єкта, але в загальному становить від 269 до 287 тис. гривень.

Згідно із укладеними договорами, усі роботи повинні завершитись до 31 серпня цього року.

Проте, якщо підрядник вже зараз замовить все обладнання, його доставка займає близько півтора місяця, то, можливо, роботи закінчать раніше визначеного в договорі терміну.

Виконувати роботи на усіх 4 дитячих майданчиках буде ФОП Савков Андрій Леонтійович.

За словами Василини Маковійчук, цей підрядник вже виконував роботи по облаштуванню дитячих та спортивних майданчиків. І на нього немає жодних нарікань та претензій також, тому і продовжили  співпрацю. Адже працювати із підрядниками зараз дуже складно. Є такі, що беруться за роботу, а в результаті виникають лише проблеми та скарги на них.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.