Вівторок, 16 Квітня, 2024

У квітні на Буковині відкриють туристичний сезон

У Чернівцях традиційно весною розпочинається активний туристичний сезон.

На площі Філармонії 13 квітня у Чернівцях пройде XIV Буковинський туристичний ярмарок, інформують на сайті Чернівецької ОДА, повідомляє Сhernivtsi-future.

Таким чином туристичні агенції готуються до сезону, розкажуть чернівчанам та гостям міста про відпочинок у Чернівцях та на Буковині. Наразі, у Чернівцях представники туристичного бізнесу активно розвиваються у напрямку внутрішнього та в’їзного туризму. Напрацьовують шляхи залучення більшої кількості іноземних туристів, які хочуть відвідати Буковину та дізнатися більше про Україну.

Для участі у ярмарку запрошують підприємців, які займаються туризмом. Участь у заході є безкоштовною. Щоб отримати інформацію про ярмарок, потрібно звертатися у відділ з питань туризму Чернівецької обласної державної адміністрації.

Готуються до туристичного весняного сезону і поблизу Чернівців у Хотині. Як інформує місцева газета “Хотинські вісті”, у Хотинській фортеці встановили сенсорні інформаційні кіоски. На табло сенсорних інформаційних кіосків туристи можуть побачити фото та відео та ознайомитися з інформацією про історію фортеці та про місто Хотин. На екранах також можна побачити Хотинську фортецю з висоти пташиного польоту. Три сенсорні інформаційні табло розташували у виставкових залах замку.

Як повідомляла раніше прес-служба ОДА, за під час новорічно-різдвяних свят Буковину відвідали понад 18 000 туристів, з них близько 3000 – іноземні туристи. Увагу туристів привертають яскраві традиційні святкування Різдва та Нового року на Буковині. Також відносно дешеві та доступні ціни на харчування та проживання у місцевих готелях.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.