Середа, 24 Квітня, 2024

На ремонт вулиці Руської у Чернівцях витратять понад 30 мільйонів гривень

Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міськради підписав договір з ПП “Грейп 2002” на капітальний ремонт вул. Руській за 36 мільйонів гривень, інформує сайт Сhernivtsi-future.

Відповідно до угоди, до жовтня компанія має відремонтувати ділянку від вул. Петра Сагайдачного до вулиці Січових Стрільців. Підрядник зобов’язався зробити водопровід, каналізацію, тротуари і нанести дорожню розмітку. За це компанія отримає 372 тисяч гривень прибутку, а співробітники – 1,5 млн. грн. зарплати.

За інформацією з сайту електронних закіпвель Prozоrro, єдиним конкурентом компанії на цьому тендері було ТОВ “Будівельник-2020”, пропозиція якого було на 222 тисячі гривень дорожче.

У 2018-2019 рр. зареєстроване в 2002 р. ПП отримало підряди на 1,5 млн. грн.

Також у Чернівцях вже розпочали роботи з капітального ремонту проїжджої частини вулиці Героїв Майдану. Як повідомили у прес-центрі міської ради з 19 лютого до 1 липня 2019 року там частково обмежать рух транспорту на ділянці від вул. О. Щербанюка до проспекту Незалежності. А  у березні-квітні також планують у Чернівцях відремонтувати частину Сторожинецької. Про таке заявив у програмі на телеканалі «Чернівецький промінь» головний господарник міста Володимир Бешлей пише promin.cv.ua.

Як зазначив очільник департаменту ЖКГ, це не повний перелік об’єктів. За його підрахунками ще треба буде 150 млн. грн., щоб завершити ремонт доріг у Чернівцях.

Та не всі вірять обіцянкам керівника департаменту ЖКГ. У соцмережах триває активне обговорення того, що це лише видимість роботи нової влади міста і згадують про Проспект Незалежності, який перекрили, але роботи там нині не ведуться.
 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.